De autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft begin april een WFT vergunning aan facilitair contactcenter Telecom Direct Almere (TDA) verstrekt.

De certificering stelt TDA in staat om namens haar opdrachtgevers, te bemiddelen en advies uit te brengen op het gebied van financiële dienstverlening. De op handen zijnde wetgeving en de toenemende behoefte van haar financiële opdrachtgevers waren voor TDA aanleiding om haar services uit te breiden met de WFT certificering.

Wet Financieel Toezicht

Aangezien TDA, sinds de oprichting in 1986, werkzaam is binnen de financiële sector zijn zij als geen ander in staat campagnes te toetsen aan de maatstaven van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met de kennis en ervaring op het gebied van veranderende wet- en regelgeving binnen de telecombranche, heeft ervoor gezorgd dat TDA binnen een relatief korte periode door de AFM is getoetst en geaccrediteerd.

Sector in beweging

“Onze opdrachtgevers (banken en verzekeraars) bevinden zich in een sector die niet alleen van de consument, maar ook vanuit de overheid, steeds hogere eisen en wensen opgelegd krijgt. En dat is volkomen terecht. Het gaat vaak om ingrijpende zaken waar keuzes over gemaakt moeten worden. Advies over financiële producten moet goed en kundig zijn. Het bieden van kwalitatieve service doen wij al ruim 25 jaar, maar ik ben zeer trots dat wij onze dienstverlening door de WFT certificering nog verder hebben kunnen uitbreiden.”, aldus Cokky Bosman, directeur TDA.

 

Bron: creditexpo.nl