De samenwerking tussen TDA en Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders zal tijdens Credit Expo op 17 november aanstaande officieel worden gelanceerd. Door het samenvoegen van de jarenlange expertise en ervaring op het gebied van incasso en kwalitatief klantcontact, zorgen zij voor een unieke service binnen de incassobranche. Op Credit Expo zullen zij aantonen hoe zij debiteurenbeheer tot een hoger niveau van kwaliteit en rendement laten stijgen. 

Samenwerking
De combinatie TDA en Bosveld zorgt voor een optimale balans tussen het innen van gelden met de focus op een snelle en volledige uitwisseling van data en het behoud van de klantrelatie. Door de unieke koppeling van mensen, systemen en processen van beide organisaties die naadloos op elkaar zijn aangesloten is er een optimale situatie ontstaan waarbij efficiency en effectiviteit hand in hand gaan met als direct resultaat: hoge scores en rendement én het behoud van de klantrelatie.  

Vakinhoudelijk programma Credit Expo
De 6e editie van Credit Expo biedt zoals ieder jaar een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma waarin alle facetten van het vakgebied worden belicht. Diverse professionals praten de bezoekers bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases. Waaronder Tim Coronel, een van Nederlands meest succesvolle coureurs en daarnaast ook succesvol ondernemer/oprichter van diverse (online)bedrijven.  

Ook debiteurenbeheer is een sport!
Tim Coronel is een bijzondere spreker op Credit Expo aangezien hij door de ervaringen uit zijn topsportcarrière gebruik maakt van unieke invalshoeken om zijn organisaties in te richten waarin debiteurenbeheer en klantbehoud een grote rol spelen. Tim zal tijdens de presentatie: ‘Ook debiteurenbeheer is een sport!’ de bezoekers laten zien dat het realiseren van hoge klanttevredenheid in combinatie met een lage DSO en mooie cashflow cijfers geen fictie is. De presentatie start om 11.00 uur en vindt plaats in zaal 25. Kijk voor het volledige programma op www.creditexpo.nl.   

Laat uw debiteurenbeheer naar een hoger niveau stijgen
Wilt u ook uw debiteurenbeheer tot een hoger niveau van kwaliteit en rendement laten stijgen? Bezoek dan TDA en Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders op stand nummer 12 op Credit Expo. Wij vertellen u graag meer over onze visie en samenwerking.

Bron: creditexpo.nl