Onguard laat Tim Blok (36) per 1 september doorgroeien tot chief technology officer (CTO). In zijn nieuwe functie gaat Blok de innovatie naar een nog hoger niveau tillen. De combinatie van technische skills, people skills en zijn talent om een helikopterview te hanteren, maken Blok de perfecte CTO. De nieuwe rol van Blok zorgt ervoor dat Marieke Saeij zich volledig kan focussen op haar werkzaamheden als CEO.

De afgelopen dertien jaar heeft Blok bij Onguard ervaring opgedaan als software developer, developer lead en team lead. Tim Blok over zijn nieuwe positie: “Al jaren werk ik met veel plezier bij Onguard en heb ik elke keer kunnen doorgroeien. De platte structuur van de organisatie zorgt ervoor dat je veel kansen krijgt en inbreng hebt. Deze functie voer ik niet alleen uit, maar samen met het hele development team.”

Marieke Saeij, CEO bij Onguard: “Sinds ik mijn dubbelrol als CEO en CTO vervul, pakt Tim de CTO-taken op de achtergrond al op. Het is nu tijd dit ook naar buiten toe te communiceren. Ik ben er trots op dat de talenten binnen ons bedrijf de kans krijgen door te groeien naar belangrijke posities. Tim combineert zijn uitgebreide technische kennis met leiderschapskwaliteiten en een helikopterview. Ik ben blij dat hij vanuit de rol als CTO nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten gaat realiseren.”

Bron: Creditexpo.nl