Ultimoo Incasso BV heeft haar positie op de incassomarkt verstevigd met de overname van de activiteiten van incassobureau B&B Invorderingscentrum BV te Alblasserdam. Ultimoo groeit daarmee uit tot één van de grootste zelfstandige incassobureaus in Nederland. Met de vijfde overname in twee jaar versterkt Ultimoo haar marktpositie als specialist in Business to Business incasso. B&B Invorderingscentrum BV is een middelgroot incassobureau dat zich richt op zowel de publieke als civiele sector.

"Door de huidige economische problemen kan niet meer worden volstaan met een standaard benadering. Wij merken dat het steeds meer creativiteit en doortastendheid vraagt om een maximale incasso score te halen. Bij B&B verstaat men dit incassovak met maatwerk en oog voor details zeer goed, de aanvulling van Ultimoo Incasso BV als NVI gecertificeerd bedrijf kan alleen maar bijdragen aan een nog hogere kwaliteit en performance", aldus Arjan Stigter, directeur van Ultimoo.

Ultimoo Incasso is één van de grootste business to business incasso organisaties in Nederland. Samen met BurlinQ Credit management Detachering en Ultimoo Capital ondersteunt zij middelgrote en grote ondernemingen in Europa bij het optimaliseren van de cashflow. De omzet van de groep bedraagt in 2009 ruim € 10 miljoen euro met meer dan 100 medewerkers.

Bron: creditexpo.nl