Ultimoo Incasso groeit uit tot één van de grootste zelfstandige incassobureaus in Nederland. Met haar vierde overname in 1,5 jaar versterkt ze wederom haar marktpositie als specialist in Business to Business incasso.

Swift & Legal (incasso.com) is een middelgroot incassobureau dat zich richt op business to business incasso, outsourcing van debiteurenbeheer en kredietverzekering. De zeer goede reputatie van Swift & Legal, het uitstekende klantenbestand en de professionele werkwijze van het team van incassospecialisten en juristen sluit naadloos aan bij het kwaliteitsniveau van Ultimoo Incasso.

Door de recente overnames in de incassobranche blijven er steeds minder gespecialiseerde, onafhankelijke incassobureaus over. Voor Ultimoo Incasso betekent de overname dat zij nu één van de grootste onafhankelijke, business to business incasso bureaus is geworden.

Zeker door de huidige economische problemen kan niet meer worden volstaan met een “call center-achtige” benadering. Wij merken dat het steeds meer creativiteit en doortastendheid vraagt om een maximale incasso score te halen. Bij Swift en Legal verstaat men dit incassovak zeer goed.

Cruciaal voor een snelle en professionele invordering is dat de incassospecialist de zaken op individuele basis behandelt. Daarbij is er maar één belang: “de vordering snel en effectief incasseren met behoud van de commerciële relatie met de debiteur” aldus Arjan Stigter van Ultimoo Incasso BV.

Swift en Legal voert haar incasso activiteiten uit onder de naam incasso.com. Door de toetreding tot de Ultimoo Incasso Groep zal ook incasso.com binnen afzienbare tijd onder het keurmerk van de NVI gaan opereren. De activiteiten worden voortgezet onder de naam Swift en Legal en Incasso.com vanuit Zwijndrecht.

Ultimoo Incasso is één van de grootste business to business incasso organisaties in Nederland. Samen met BurlinQ Credit management Detachering ondersteunt zij middelgrote en grote ondernemingen in Europa bij het optimaliseren van de cashflow. De omzet van de groep bedraagt in 2009 ruim € 10 miljoen euro met meer dan 100 medewerkers.

Swift en Legal is een sterke speler op het gebied van business to business incasso en kredietverzekering. De onderneming is in 1998 opgericht in Apeldoorn en is thans gevestigd in Zwijndrecht.

Bron: www.creditexpo.nl