Het is nog nooit eerder vertoond maar nu gaat het toch echt gebeuren. Op donderdag 6 november aanstaande presenteren de drie grootste kredietverzekeraars ter wereld zich tijdens een door de VVCM gefaciliteerde sessie op de Credit Expo in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

De kennissessie vindt plaats in zaal 17 en begint om 10.30 uur. Het is een unieke gelegenheid om contacten te leggen en inzicht te verkrijgen in de visie van Atradius, Coface en Euler Hermes, tijdens deze sessie alle drie vertegenwoordigd door de Algemeen directeur van hun Nederlandse vestiging.

Onder leiding van VVCM voorzitter Martin van der Hoek, tevens expert op het gebied van kredietverzekering, delen zij in een paneldiscussie hun visie op actuele thema’s en de toegevoegde waarde van kredietverzekeraars in het economisch verkeer.

Zij staan open voor al uw vragen en maken graag inzichtelijk dat kredietverzekering meer is dan verzekeren alleen. Wilt u zich alvast inhoudelijk voorbereiden? In de komende editie van het vakblad De Credit Manager, die binnenkort op de mat valt staat een uitgebreid artikel van Martin van der Hoek, met als titel ‘Afboeken of kredietverzekeren’. Mis het niet.

Credit Expo 2014 is gratis toegankelijk na online voorregistratie via de website. 

Bron: De VVCM