Het vijfde Factuurcongres vindt plaats op dinsdag 24 april.

Het Evoluon in Eindhoven is het decor voor het grootste evenement rond e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux. Opnieuw staat de eindgebruiker centraal dankzij kosteloze toegang, een inspirerend plenair programma, talloze praktijksessies, referentiegesprekken en de informatiemarkt met bijna dertig organisaties.

Als bezoeker van het Factuurcongres ben je in minder dan een dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de trends voor de komende jaren.

Eindgebruikers hebben kosteloos toegang

Het Factuurcongres hanteert een duidelijk doelgroepbeleid. Eindgebruikers die
e-factureren of factuurautomatisering (willen gaan) toepassen, kunnen het Factuurcongres kosteloos bezoeken.

Plenair programma

Inspirerend en hoogwaardig; dat is het plenaire programma van het Factuurcongres.
Adjiedj Bakas, een van de bekendste trendwatchers van Nederland geeft zijn visie op
e-factureren, digitalisering en beveiliging. Ook worden de bezoekers uitgedaagd met‘Connecting the Dots’ en wordt stilgestaan bij FiNBOX: de vernieuwde Digitale Nota.

Informatiemarkt en congresmagazine

Bijna dertig specialisten op het gebied van e-factureren en factuurautomatisering staan op de informatiemarkt klaar om de bezoekers met raad en daad bij te staan op het gebied van e-factureren, factuurverwerking, betalen, overheid en internationale aspecten.

Praktijksessies, referentiegesprekken

De referentiegesprekken vormen een totaal nieuw onderdeel: concreet geïnteresseerde bezoekers mogen gebruikers van e-factureren of factuurautomatisering software vragen naar hun ervaringen met bepaalde dienstverleners.

Factuurmonitor

Elk jaar worden tijdens het Factuurcongres de resultaten uit de Factuurmonitor gepresenteerd. Net als in de edities van 2008 en 2010 wordt in de editie van 2012
duidelijk hoe eindgebruikers in Nederland en in Europa omgaan met e-factureren en factuurautomatisering. Bovendien worden de uitkomsten van de afgelopen jaren met elkaar vergeleken en komen de trends voor de komende jaren bovendrijven.

Digitale beurstas

Na afloop van het Factuurcongres ontvangt iedere bezoeker de Digitale Beurstas.
Geen tassen meer met papieren brochures, maar een persoonlijke pagina met alle informatie en presentaties van het Factuurcongres. Inclusief interviews, demo’s, checklists en ROI calculators.

Over Factuurwijzer

Organisator Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en factuurautomatisering. Met onze expertise en de inzet van
diverse initiatieven realiseren we maximaal voordeel voor zowel zakelijke als voor non-
profitorganisaties. De organisatie van het vijfde Factuurcongres is in handen van Factuurwijzer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Factuurwijzer
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
T:  026-711 5032
W: www.factuurcongres.nl
W: www.factuurwijzer.nl
E: info@factuurwijzer.nl
@: www.twitter.com/efactureren

 

 

Bron: Platform ELFA