Weet u eigenlijk wel met wie u zaken doet?

Dit is de titel van het boek dat vrijdag 6 juli verschijnt, waarin de drie auteurs op een heldere manier uiteenzetten wat ondernemers moeten doen om financiële risico’s te beperken bij het aangaan, onderhouden en afwikkelen van zakelijke relaties.

Zeker in deze tijden van economische recessie is het voor bedrijven van groot belang om risico’s zoveel mogelijk te beperken en de continuïteit van de onderneming zeker te stellen. Maar hoe doe je dat? Op die vraag geven de drie schrijvers, die ruime ervaring hebben op dit gebied, antwoord. Zo wordt het gebruik van handelsinformatie uitvoerig beschreven evenals diverse onderwerpen die bijdragen tot verantwoord zaken doen.

Over de auteurs 


Nick Bousie is vrijwel zijn hele werkzame leven al actief binnen de handelsinformatie-branche. Eerst in loondienst en sinds de jaren ’90 met zijn eigen onderneming Smit & Honig Research, waarmee hij ondernemers op deskundige wijze adviseert over de risico’s bij het aangaan van zakenrelaties. 

Drs. Robin Bodaan is sinds 1992 mede-eigenaar van EDR Credit Services. Dit bedrijf verzamelde consumentendata om kredietrisico’s te managen en reduceren. EDR is uitgegroeid tot een grote creditmanagementorganisatie als onderdeel van DAS Legal Finance. 

Raimond Honing CT was actief met de Smit & Honig Groep, gespecialiseerd in handelsinformatie en de detachering van ICT, finance en credit management deskundigen. Hij is nu directeur van het Credit Management Instituut.Bron: www.creditexpo.nl