Op 27 december 2013 is de vestiging van Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders in Den Haag verhuisd van het centrum naar een modern nieuw kantoor aan de Brigantijnlaan 323.

De binnenstad van Den Haag bood een prettige werkomgeving. Echter, na een aantal jaren op de Laan 20 was de vestiging te klein geworden. Daarnaast past het nieuwe pand aan de Brigantijnlaan beter bij de organisatie van dit moment. De officiële opening van de nieuwe vestiging in Den Haag zal plaatsvinden op donderdag 28 maart aanstaande.

Een groot aantal cliënten, leveranciers en collega’s uit het hele land zullen deze feestelijke gebeurtenis bijwonen. Wethouder Kool van Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie zal samen met directievoorzitter Hans Groenewegen de officiële openingshandeling verrichten.

Voor de lokale advocatuur en het MKB in de regio Den Haag wordt met de opening van deze nieuwe vestiging een kwalitatieve dienstverlening op het gebied van incasso, gerechtsdeurwaardersdiensten en juridisch advies gecontinueerd. Geworteld in de regio en met veertien andere vestigingen actief in heel Nederland.

Bron: www.creditexpo.nl