Het aanschaffen van de juiste debiteurenbeheer software is meestal een lastige aangelegenheid. Immers, hoe weet jij nu of je de beste leverancier selecteert? Om jou hierbij te helpen heeft Mail to Pay 10 cruciale vragen opgesteld die je zeker moet stellen.

Steeds meer organisaties onderzoeken hoe zij meer toekomstbestendig kunnen worden door het debiteurenproces te digitaliseren. Maar welke debiteurenbeheer software is nou geschikt voor jouw organisatie? Veel aanbieders gebruiken vergelijkbare termen of doen beloften over hun software die jij wellicht niet goed genoeg kunt beoordelen. Bovendien, de ene oplossing is de andere niet.

Wij hebben veel ervaring met dit keuzeproces. Om te voorkomen dat jij belangrijke informatie mist, heeft Mail to Pay voor jou een whitepaper opgesteld. Met daarin de tien cruciale vragen die je moet stellen voordat je met een leverancier in zee gaat. Met de antwoorden op deze vragen weet jij precies wat je kunt verwachten én of je de juiste leverancier voor de behoeften van jouw organisatie kiest.

Download hier het whitepaper