Vanaf vandaag kunnen advocaten Fores huisdeurwaarders gebruiken. Fores is een web-applicatie die advocaten efficiënter laat samenwerken met deurwaarders. Opdrachten kunnen met één druk op de knop worden ge-up-load in de webapplicatie waarna de gerechtsdeurwaarders van Fores aan de slag gaan en de advocaat zijn of haar opdracht kan volgen via notificaties uit het gekoppelde track & trace systeem. Fores ontzorgt volledig, zodat advocaten meer resultaat behalen in minder tijd.

Actie en advies

Naast directe actie biedt het platform verschillende adviesmogelijkheden. Het platform legt contact met één van de beschikbare specialisten voor advisering met betrekking tot de verhaalsmogelijkheden. Op deze manier is Fores huisdeurwaarders de deurwaarder die de advocaat altijd bij de hand heeft.

Privacy en data security

De online applicatie is ontwikkeld vanuit de hoogste veiligheidsnormen. Opdrachten en begeleidende stukken kunnen éénvoudig online worden ge-up-load waardoor het niet meer nodig is om privacy gevoelige informatie via e-mail of post uit te wisselen. Tevens is de online applicatie volledig AVG-proof en kan de opdrachtgever gesloten opdrachten makkelijk en snel archiveren.

Een eerste stap

De introductie van Fores is ‘slechts’ een eerste stap want Fores wil het platform zijn waarop gerechtsdeurwaarders samenwerken. Klaas Soellaart, directeur van Willems gerechtsdeurwaarders en incasso: “door samenwerking onder één merknaam kan er opgestoomd worden bij aanbestedingen maar kan ook voordeel behaald worden door het op grotere schaal gezamenlijk inkopen van zaken als marketing, verzekeringen, (lease)auto’s en allerlei andere zaken.”

Slagkracht

Ook opdrachtgevers profiteren van samenwerkende gerechtsdeurwaarders. Volgens Ignace Feringa, gerechtsdeurwaarder en directeur van Willems Gerechtsdeurwaarders & incasso biedt Fores extra slagkracht. ‘Door snelheid en flexibiliteit van regionale gerechtsdeurwaarderskantoren te bundelen in een gecombineerd netwerk krijgt de klant een grotere grote slagkracht in procedures en dat biedt meer ruimte voor de inhoudelijke behandeling en analyse van een zaak.’

Bron: persberichten.com