Gerechtsdeurwaardersorganisatie GGN heeft de Raad van Bestuur versterkt met mevrouw ir. W. (Wilma) Toering-Keen. Toering draagt de verantwoordelijkheid voor deportefeuille Support, die bestaat uit de deeldisciplines ICT, HRM, Facilitaire zaken en het Bedrijfsbureau. Wilma Toering is op 1 maart 2010 in dienst getreden bij GGN.
Toering begon haar loopbaan eind jaren '80 bij KPN Telecom waar zij diverse managementfuncties op marketing- en salesgebied bekleedde. In 1998 stapte ze over naar ING Bank, waar ze van 2002 tot 2008 als voorzitter het directieteam van het district Oost Nederland aanvoerde.

Het afgelopen jaar werkte Wilma Toering als consultant bij Intenza Consulting Group.
Wilma Toering over haar benoeming: "GGN komt voort uit meerdere zelfstandige organisaties met elk een eigen historie en cultuur. De organisatie bevindt zich nu midden in een proces waarbij uit die verschillende oorspronkelijke delen een samenhangend en succesvol geheel wordt gesmeed. En daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

De uitdaging zit er voor mij in om samen met anderen toe te werken naar dat samenhangende geheel en de gestelde doelen te realiseren. Onder meer HRM en ICT zijn disciplines die van onmiskenbaar belang zijn om de business doelstellingen te realiseren. Die verantwoordelijkheid neem ik met plezier op me."

Met de toetreding van Wilma Toering is de Raad van Bestuur van GGN gegroeid van vier naar vijf leden. Bestuursvoorzitter Henk Keizer: "De kwaliteiten en ervaring die Wilma meeneemt uit de verandertrajecten die ze begeleid heeft en uit de aansturende functies die zij eerder bekleedde, zijn bijzonder welkom.

GGN is volop in ontwikkeling en juist op de gebieden waar Wilma nu verantwoordelijk voor is, staan wij voor een aantal grote veranderingen. Daarbij zijn wij heel blij dat een vrouw het bestuur komt versterken. Diversiteit binnen het bestuur komt een evenwichtige strategie en besluitvorming van GGN ten goede."

Bron: creditexpo.nl