De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt.

Tijdens Credit Expo 2017 riep de jury GGN Mastering Credit tot winnaar uit. Kees van den Heuvel, commercieel directeur bij GGN Mastering Credit nam de award in ontvangst. De overige genomineerden waren Graydon, Janssen & Janssen ism 10FORIT en Stichting Betalingsachterstandenregistratie.

Over de VVCM Credit Management Innovation Award

De Credit Management Innovation Award is zes jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM. ‘Als vereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de creditmanagementbranche’, vertelt voorzitter Martin van der Hoek.

‘Met de Award willen we iedereen die in het vak werkzaam is stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer ontstaan ook met een breder publiek te delen. Nu zie je nog te vaak dat initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche voordeel kan hebben van deze oplossing.’

Op donderdag 8 november, tijdens Credit Expo 2018, wordt de VVCM Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury.

DEELNAMEFORMULIER VVCM INNOVATION AWARD 2018

Bron: VVCM / Creditexpo.nl