De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt.

Tijdens Credit Expo 2018 riep de jury Mail to Pay uit tot winnaar uit. Rody Heijstek, CEO bij Mail to Pay nam de award in ontvangst. De andere kandidaat was Creditcubes.

Over de VVCM Credit Management Innovation Award

De VVCM Credit Management Innovation Award is zeven jaar geleden in het leven geroepen door de VVCM. ‘Als vereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de creditmanagementbranche’, vertelt VVCM-voorzitter Cees Jansen.

‘Met de Award willen we iedereen die in het vak werkzaam is stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer ontstaan ook met een breder publiek te delen. Nu zie je nog te vaak dat initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche voordeel kan hebben van deze oplossing.’

Op donderdag 7 november, tijdens de 15e editie van de Credit Expo, wordt de VVCM Credit Management Innovation Award opnieuw uitgereikt. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury.

DEELNAMEFORMULIER VVCM INNOVATION AWARD 2019

Bron: VVCM / Creditexpo.nl