Op dinsdag 8 november zal tijdens Credit Expo 2022 in congrescentrum 1931 te ‘s- Hertogenbosch de VVCM Credit Management Innovation Award 2022 worden uitgereikt.

De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of een nieuwe dienst hebben ontwikkeld, dat heeft bijgedragen aan een positieve doorbraak in de manier waarop Credit Management in de praktijk wordt toegepast.

De VVCM Credit Management Innovation Award is tien jaar geleden in het leven geroepen door de Vereniging voor Credit Management (VVCM). ‘Wij hechten veel waarde aan vernieuwing in de Credit Management sector. Met de Innovation Award willen we iedereen die in het vakgebied actief is stimuleren om succesvolle innovaties met een breder publiek te delen” aldus VVCM-voorzitter Cees Jansen.

Tijdens Credit Expo 2021 riep de jury het Schuldenknooppunt uit tot winnaar uit van de VVCM Credit Management Innovation Award. Evert-Jan Slootweg, voorzitter van Schuldenknooppunt nam de Innovation Award in ontvangst. De overige genomineerden waren Achmea en Invers.

Alle organisaties die actief zijn in de Nederlandse markt voor Credit Management kunnen meedoen VVCM Credit Management Innovation Award verkiezing. Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die de nominaties toekent. De uiteindelijke winnaar wordt bekend maakt tijdens Credit Expo 2022. Inschrijvingen voor de pre-nominaties dienen uiterlijk op vrijdag 14 oktober binnen te zijn.

Heeft uw organisatie een succesvol innovatieproject afgerond en wilt u daarmee meedingen naar de VVCM Credit Management Innovation Award 2022? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar de VVCM, Annika Piël via: secretariaat@vvcm.nl

Bron: Creditexpo.nl