Op dinsdag 7 november aanstaande zal tijdens Credit Expo 2023 in congrescentrum 1931 ‘s- Hertogenbosch de VVCM Credit Management Innovation Award opnieuw worden uitgereikt.

De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of een nieuwe dienst hebben ontwikkeld, dat heeft bijgedragen aan een positieve doorbraak in de manier waarop Credit Management in de praktijk wordt toegepast.

De VVCM Credit Management Innovation Award is elf jaar geleden in het leven geroepen door de Vereniging voor Credit Management (VVCM). ‘Wij hechten veel waarde aan vernieuwing in de Credit Management sector. Met de Innovation Award willen we iedereen die in het vakgebied actief is stimuleren om succesvolle innovaties met een breder publiek te delen” aldus VVCM-voorzitter Casper Sonnega.

Tijdens Credit Expo 2022 riep de jury Syncasso (zie foto) met de inzending ‘Syncasso Goed Geregeld – Maatwerk Betalingsregelingen met PSD2′ uit tot winnaar uit van de VVCM Credit Management Innovation Award. Joop Tromp, CFO bij Syncasso nam de Innovation Award in ontvangst. De overige genomineerden voor de VVCM Credit Management Innovation Award 2022 waren CreditDevice, Experian en Twikey.

Alle organisaties die actief zijn in de Nederlandse markt voor Credit Management kunnen meedoen VVCM Credit Management Innovation Award verkiezing. Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die de nominaties toekent. De uiteindelijke winnaar wordt bekend maakt tijdens Credit Expo 2023. Inschrijvingen voor de pre-nominaties dienen uiterlijk op maandag 16 oktober 2023 binnen te zijn.

Heeft uw organisatie een succesvol innovatieproject afgerond en wilt u daarmee meedingen naar de prestigieuze VVCM Credit Management Innovation Award 2023?
Vul dan deze enquete in voor maandag 16 oktober 2023! 

Bron: Creditexpo.nl