Doet u zaken in het buitenland en moet u met uw klant in het Engels communiceren over late of verkeerde betalingen, klachten, betalingschema’s of andere aan debiteurenbeheer respectievelijk credit management gerelateerde onderwerpen? Of heeft u wel eens het gevoel dat u in het Engels soms de juiste woorden niet kunt vinden of uw klant u niet helemaal begrijpt en omgekeerd?

Als u dit herkent dan is deze praktische en modulair opgebouwde training een aanrader voor u en uw creditmanagementteam. WCMConsult heeft in samenwerking met RK Business Training Ltd een training Zakelijk Engels voor debiteurenbeheerders, credit controllers en credit managers ontwikkeld met als doel de kwaliteit van de Engelse schrijf- en spreekvaardigheid in debiteurenbeheer, credit control respectievelijk credit management te verbeteren. De inhoud van het programma.

– Inleiding communicatie in het Engels: communiceren met native en non-native speakers
– Facturen, creditnota’s en rekeningoverzichten
– Ontvangen betalingen en verrekeningen
– Vragen, klachten en disputen
– Het opstellen en lezen van rapportages
– Voorbeeldbrieven waaronder creditnota’s, incorrecte leveringen, aanmaningen en ingebrekestellingen

Elk onderdeel wordt afgesloten met case zodat het geleerde direct in praktijk kan worden toegepast. Beter Engels leer je uiteindelijk door te oefenen en te doen. Oefeningen maken dus een belangrijk deel uit van deze training.

Het programma neemt 1 dag in beslag, maar kan ook in twee dagdelen (middag) van 4 uur gegeven worden. Alle oefeningen en een praktisch handboek zijn bij de prijs inbegrepen. De inhoud kan desgewenst op maat voor u worden samengesteld op basis van uw specifieke opleidingswensen of bedrijfssituatie. Als extra service kunnen uw bestaande Engelse brieven gecontroleerd worden.

‘’Brunel heeft Marcel Wiedenbrugge benaderd voor een training Engels op gebied van debiteurenbeheer en had zich geen betere trainer kunnen wensen. Marcel heeft zich verdiept in de specifieke problematiek van de creditmanagers van Brunel en een training geschreven naar onze speciale wensen. Omdat Marcel de Engelse uitspraak goed beheerst, heeft hij het creditmanagement van Brunel op korte termijn naast meer kennis van de Engelse taal verrijkt met tips en trucs en een praktisch naslagwerk. ” José van Wissen, Teamleider Debiteurenbeheer Brunel Nederland B.V.

Heeft u interesse in deze training of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marcel Wiedenbrugge via nummer 06-4590 2601 of per email: marcel.wiedenbrugge@wcmconsult.com

Bron: www.wcmconsult.com