Het verzamelen, analyseren en rapporteren van financiële informatie voor planning en control door het management is een van de belangrijkste taken van de controller. Wat zijn de trends op dit gebied? Wat is de impact van ontwikkelingen als big data en predictive analytics op Management Accounting?

Management Accounting is als vakgebied al oud. Toch tekenen zich nu, onder invloed van nieuwe technologie, nieuwe mogelijkheden aan voor het vakgebied. We weten meer dan we wisten, en we kunnen meer meten. Maar welke trends zijn nu relevant voor jou als Finance Professional, en hoe kun je daar nu al je voordeel mee doen? Een praktische workshop om precies dat voor je te duiden.

De workshop staat onder leiding van Hinrich Slobbe en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. De investering bedraag 460 euro exclusief BTW per persoon.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.