Tijdens de Credit Expo op donderdag 7 november 2024 wordt de winnaar van de VVCM Credit Management Innovation Award en SRCM Duurzaam Credit Management Accent bekend gemaakt door een jury die is samengesteld uit eerdere winnaars van de Award en winnaars van de Credit Manager van het Jaar verkiezing.

Schrijf jullie creditmanagement innovatie in!

Om mee te dingen naar deze prestigieuze bekroning beantwoord je 10 korte vragen in het online deelnameformulier. De jury beoordeelt alle inzendingen onafhankelijk van elkaar en kiest daaruit drie nominaties die worden uitgenodigd om tijdens de Credit Expo hun Award-pitch in vijftien minuten te presenteren.

Duurzaam Credit Management Accent

Op initiatief van SRCM wordt een Duurzaam Credit Management Accent uitgereikt aan de innovatie die de grootste bijdrage levert aan een duurzame oplossing van de schuldenproblematiek. Het SRCM Duurzaam Credit Management Accent onderstreept dat de creditmanagementbranche innoveert én een serieuze bijdrage levert aan het voorkomen en beperken van problematische schulden.

Twee kansen op een bekroning!

Het Duurzaam Credit Management Accent kan door elk van de genomineerden gewonnen worden – niet noodzakelijk door de winnaar van de VVCM Credit Management Innovation Award. Dat geeft inschrijvers twee keer zo veel kans om in de prijzen te vallen. Ga naar het deelnameformulier om jullie case in te sturen voor een onderscheidende bekroning en extra publiciteit voor jullie innovatie. Doe dat vóór 16 oktober om de jury voldoende tijd te geven om alle inzendingen zorgvuldig te beoordelen.

Meer informatie?

Op de websites van SRCM en Credit Expo kun je meer informatie en eerdere winnaars van de VVCM Credit Management Innovation Award vinden, waaronder Experian, Zuyd Groep, Syncasso, Schuldenknooppunt, Signicat, Mail to Pay, GGN  DigiTrage, KBvG en Ultimoo.

Bron: Credit Expo