Dick de Graaf (60) is per 15 juli aangesteld als Hoofd IT bij incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn. Met De Graaf haalt Flanderijn een ervaren IT’er in huis om de IT-oplossingen binnen de organisatie naar een hoger niveau te tillen. De Graaf is in zijn functie onderdeel van het managementteam en stuurt een team van zo’n 25 medewerkers aan waaronder softwareontwikkelaars, applicatiebeheerders en technisch beheerders.

Voordat De Graaf naar Flanderijn kwam, heeft hij ruim twintig jaar gewerkt bij International Card Services. Hier heeft hij diverse managementrollen vervuld, waarin hij onder andere verantwoordelijk was voor het uitbesteden van IT-services, optimaliseren van IT-kosten en het begeleiden van migraties. De Graaf neemt dus een schat aan ervaring mee naar Flanderijn. Niet alleen op het gebied van IT, maar ook als het gaat om het aansturen en coachen van medewerkers.

Teunis Nieuwpoort, directievoorzitter van Flanderijn, over de aanstelling van De Graaf: “We zijn ontzettend blij met de komst van Dick. Met zijn ervaring kan hij Flanderijn goed helpen om IT-oplossingen optimaal in te zetten als ondersteuning van onze dienstverlening. Wij maken zelf onze software en de ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Dick weet als geen ander hoe je hier als organisatie in meegaat. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers en klanten nog beter helpen om in een vroegtijdig stadium oplossingen te vinden voor betalingsachterstanden.”

De Graaf over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om Flanderijn met mijn expertise verder te helpen op het gebied van IT. Net als bij veel andere organisaties, is er vooral nog veel te winnen als het gaat om de aansluiting van IT-oplossingen op gebruikers. Wat mij verder erg aanspreekt in de functie is de vrijheid om hem zelf in te vullen en de ruimte voor ondernemerschap. Dat zit echt in het DNA van Flanderijn en dat past heel goed bij mij.”  

Bron: www.persberichten.com