De toonaangevende aanbieder van AI-gebaseerde incasso, PAIR Finance, kondigt vandaag de benoeming aan van Jan Gackenholz als Chief Financial Officer (CFO). Hij versterkt het C-level team dat bestaat uit Stephan Stricker (CEO en oprichter), Sven Schneider (COO), Christian Zingel (CSO) en Dmitry Sharkov (CTO). De reorganisatie van het managementteam van PAIR Finance is hiermee succesvol afgerond.

Jan Gackenholz komt van het softwarebedrijf Magix, waar hij CFO & COO was en verantwoordelijk voor de financiële afdeling en de HR-, juridische, IT- en e-commercedivisies. Daarvoor was Gackenholz SVP Finance & Operations bij SoundCloud en bekleedde hij operationele functies bij de Paysafe Group en Roland Berger.

Bij PAIR Finance zal hij nu een belangrijke rol spelen bij het aansturen van de ontwikkeling van de afdelingen Finance, Controlling & Business Intelligence en Legal & Compliance voor de volgende groeifase.

Stephan Stricker, CEO en oprichter van PAIR Finance: “We zijn verheugd dat we Jan Gackenholz, een bewezen financieel manager met private equity ervaring, hebben aangetrokken voor de rol van CFO. Met zijn uitgebreide expertise op nationaal en internationaal niveau zal hij het managementteam aanzienlijk versterken en een beslissende bijdrage leveren aan de verdere internationale groei van PAIR Finance.”

Jan Gackenholz, CFO van PAIR Finance: “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en expertise in te brengen bij PAIR Finance en het bedrijf te helpen bij het verbeteren van de incasso voor zakelijke klanten en miljoenen consumenten in Europa. PAIR Finance is een indrukwekkend succesverhaal en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een geweldig team om de volgende groeifase te helpen vormgeven.”

Bron: Creditexpo.nl