Op 7 november worden in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch tijdens de Credit Expo de jaarlijkse VVCM Credit Management Innovation Award en voor de eerste keer ook de SRCM Duurzaam Credit Management Accent uitgereikt. Op de websites van VVCM, SRCM en Credit Expo is informatie voor de deelnemers te vinden.

Uit alle ontvangen inzendingen worden DRIE nominaties gekozen, die hun innovatie aan de jury en aanwezigen mogen pitchen en daarvoor elk een kwartier de tijd krijgen. De pitches vinden plaats in Zaal Galloway tussen 14 en 15 uur.  De jury kiest op basis van de pitches de winnaar van de VVCM CM Innovation Award en de winnaar van het SRCM Duurzaam Credit Management Accent.  De winnaar van de Innovation Aard is niet noodzakelijk ook de winnaar van het Duurzaamheid Accent – maar dat kan wel.

Samenstelling van de jury

De deskundig jury is samengesteld uit eerdere winnaars van de VVCM Credit Management Innovation Award en Credit Managers van het jaar:  Sabine van den Boogaard (Syncasso), Martin Neef (Vattenfall), Casper Sonnega (Zelfstandig adviseur) en Jennifer Rietveld (Vicevoorzitter Raad voor Certificering SRCM).

Wijze beoordeling inzendingen

Alle inzendingen worden vooraf door de organisatie gescreend op compleetheid en begrijpelijkheid. Als daar aanleiding voor is stelt de organisatie verduidelijkingsvragen en voegt de antwoorden toe. Elk jurylid kiest onafhankelijk van de andere juryleden uit de inzendingen drie nominaties op basis van de beantwoording van de 10 vragen in de vragenformulieren. De drie inzenders met de meeste nominaties van de jury worden uitgenodigd om persoonlijk te presenteren/pitchen tijdens de Credit Expo.

Na de Award-pitches geven de juryleden onafhankelijk van elkaar op een formulier aan wie hun nummers 1, 2 en 3 zijn voor de Innovation Award en het Duurzaamheid Accent.  Een nummer 1 positie levert tien punten op, nummer 2 zeven punten en nummer 3 vijf punten. De genomineerde met de meeste punten wint de Award respectievelijk het Accent.

U kunt uw creditmanagementinnovatie nog inzenden tot 16 oktober!

Om mee te dingen naar deze prestigieuze bekroningen beantwoordt u 10 korte vragen via het online deelnameformulier via deze link. De jury beoordeelt alle inzendingen onafhankelijk van elkaar en kiest daaruit drie nominaties die worden uitgenodigd om tijdens Credit Expo hun Award-pitch in vijftien minuten te presenteren. De winnaar(s) worden tijdens de Credit Expo bekend gemaakt.