Credit Expo 2022 | Dinsdag 8 november | 1931 ‘s-Hertogenbosch
Keynote: Paul Rulkens, The High Performance Mastermind
Galloway van 9:30 tot 10:15 uur 

“High Performance Credit Management”

De komende maanden zal het belang van Credit Management sterk toenemen. Veel bedrijven moeten starten met het terugbetalen van belastingschulden die tijdens de coronacrisis zijn opgebouwd, maar een deel zal niet aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Daarnaast zal een groot aantal huishoudens in financiële problemen komen als gevolg van de energiecrisis en de ongekend hoge inflatie. Het wordt de komende tijd dus alle hens aan dek op uw afdeling Credit Management! Hoe hou je als Credit Manager het hoofd boven water in deze ongekende tijden? In deze expertsessie gaan we in op een aantal essentiële high performance principes die jou helpen je rol als Credit Manager te versterken door niet zozeer harder, maar veel slimmer te werken. Je krijgt tal van praktische High Performance tips en aanknopingspunten om jouw team naar een hoger plan te tillen. Deze sessie wordt verzorgd door Paul Rulkens, internationaal spreker en auteur van diverse boeken op het gebied van High Performance. Daarnaast heeft Paul talloze vooraanstaande organisaties ​waaronder DSM​, ASML, Siemens en Nestlé​, geholpen meer uit het aanwezige potentieel te halen.

Paul Rulkens is expert op het gebied van high performance: de techniek en wetenschap achter het moeiteloos omschakelen naar uitstekende resultaten. Hij is een bekroonde professionele spreker, schrijver, en een vertrouwd adviseur aan menig bestuur. Hij heeft al duizenden ondernemers, professionals en topmanagers op weg geholpen om hun potentie ten volle te gaan benutten.

Alle seminars zijn gratis toegankelijk. U hoeft zich niet apart aan te melden. Er geldt ‘vol is vol’. Zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent om verzekerd te zijn van een plaats.Semn