Flanderijn Servicing, de dienstverlener op het gebied van debiteurenbeheer en detachering van financials, heeft haar nieuwe website gelanceerd.

Als partner op het gebied van debiteurenbeheer, facturatie en detachering van financials, ondersteunt Flanderijn Servicing verschillende ondernemingen binnen het (groot)MKB. Hiervoor wordt een uitgebreid pakket services aangeboden. Deze services zijn door de experts van Flanderijn Servicing speciaal ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het effectief beheren van hun debiteuren en het optimaliseren van hun financiële proces.

Met de lancering van de nieuwe website www.flanderijnservicing.nl kunnen bezoekers zich gemakkelijk online laten informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van debiteurenbeheer, outsourcing en detachering van financials.

Daarnaast worden nu ook een aantal nieuwe services online aangeboden. Zo biedt de nieuwe website de mogelijkheid om online een gratis adviesgesprek te plannen. Dit stelt ondernemers in de gelegenheid om laagdrempelig in contact te komen met één van onze experts, vertelt Lisa, één van de bekende gezichten van Flanderijn Servicing. Vaak gaat het om een praktisch advies of een korte vraag, maar ondernemers weten ons ook te vinden om vrijblijvend te sparren over de optimalisatie van het debiteurenproces binnen hun bedrijf.

De nieuwe site is ontworpen met een moderne lay-out en een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. De vormgeving is volledig afgestemd op de huisstijl van Flanderijn. De komende periode zal de site verder worden uitgebreid met nieuwe content, tips en services.

“Wij zijn zeer verheugd met de lancering van de nieuwe website. Deze geeft nu een goed overzicht van al onze services en zal zich in de toekomst steeds verder ontwikkelen tot een informatief portaal waarop ondernemers alles kunnen vinden op het gebied van debiteurenbeheer,” aldus Lisa van Flanderijn Servicing.

Over Flanderijn Servicing

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor haar klanten en het debiteurenproces. Onderdeel van Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders en bieden een unieke propositie met interessante voordelen voor haar opdrachtgevers. Voor meer informatie kijk op www.flanderijnservicing.nl. Of neem contact op via servicing-Utrecht@flanderijn.nl of via het telefoonnummer 06 – 82909254.

Bron: Creditexpo.nl