Beste creditmanagement professionals, bestuurders en ondernemers,

Het coronavirus heeft grote impact op onze maatschappij. Fysieke gezondheid staat natuurlijk voorop, maar ook moeten we rekening houden met de financiële gezondheid van onze maatschappij.

Verantwoordelijk debiteurenmanagement gaat over sociaal verantwoord incasseren, maar óók over het borgen van continuïteit van organisaties en instellingen door het zeker stellen van de cashflow. We krijgen veel vragen van professionals over onze ideeën over een passend debiteuren- of incassobeleid. Is het terughoudend zijn met aanmanen nu de juiste strategie, of is het op gang houden van de geldstromen toch uiteindelijk de beste keuze? Hoe ver gaan we hier in?

We zijn benieuwd hoe u daar als professionals binnen het creditmanagement tegen aan kijkt. Daarom onderzoeken we wat het algehele gevoel is dat nu heerst bij ondernemingen en instellingen, groot en klein en verschillend in type en aard van werkzaamheden.

Het onderzoek bestaat uit 13 meerkeuzevragen. Sommigen daarvan bieden de mogelijkheid voor extra toelichting. De resultaten worden anoniem verwerkt in een onderzoeksrapport, uiteraard stellen we deze desgewenst beschikbaar.

Klik op de knop hieronder voor deelname  aan het onderzoek.

Survey ‘Betalingsverplichtingen en Corona, wat is verantwoord?’

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking! Tot slot veel sterkte en gezondheid gewenst de aankomende periode.

Met hartelijke groeten,

Sara Mooi
Commercieel Directeur Flanderijn