Op donderdag 9 mei vindt het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector plaats in het Spant! te Bussum. Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Graag  informeren we u tussentijds over de laatste stand van zaken.

Partners

Graag willen wij de volgende deelnemende partners verwelkomen:

 1. Hafkamp Groenewegen (Platinum partner)
 2. Ultimoo Incasso (Platinum partner)
 3. Jongerius Gerechtsdeurwaarders (Platinum partner)
 4. Mail to Pay (Platinum partner)
 5. Visser Gerechtsdeurwaarders (Silver partner)
 6. Postex (Silver partner)
 7. Collenda (Silver partner)

Sprekers

Er wordt door alle betrokken partijen op dit moment hard gewerkt om het programma in te vullen. De navolgende sprekers zullen een presentatie verzorgen.

 1. Rene Kruse, Manager Procesmanagement betalen & incasseren bij NUON en Credit Manager van het Jaar 2018
 2. Peter van Dorst, Manager Creditmanagement VGZ en Credit Manager van het Jaar 2012
 3. De volgende partners zullen een praktijkgerichte presentatie of klantcase  verzorgen:  Hafkamp, Ultimoo, Jongerius, Mail to Pay en Postex
 4. Anja Tijdhof en anderen zullen een presentatie geven rond het thema voordelen voor crediteuren van maatschappelijk verantwoord incasseren.

Bezoekers

Het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector is uitsluitend toegankelijk als u werkzaam bent op managementniveau binnen het credit management van organisaties in de sectoren wonen, energie, zorg, water, gemeenten en landelijke overheid.

Mocht u aan dit profiel voldoen en bent u niet uitgenodigd, maar zou u wel willen deelnemen? Stuurt u dan een mail naar info@nlacademy.nl. Wij zullen dan beoordelen of u in aanmerking komt voor kosteloze deelname.

Kortom, de organisatie en partners zijn volop bezig om op donderdag 9 mei aanstaande een hoogwaardig en exclusief congres te verzorgen, dat specifiek gericht is op creditmanagement in de publieke sector. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, kijk dan zo nu en dan ook op onze website: creditman-public.nl

Bron: Creditexpo.nl